Urgenta?
 
Fii partener al Clinicii de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara
Directioneaza 2% din impozitul pe profit pentru clinica noastra, pentru a ne ajuta sa oferim servicii medicale mai bune, sa avem dotari de ultima generatie, sa putem face performanta medicala inspre binele celor cu probleme vasculare.
Fii PARTENERUL nostru! Afla cum ne poti ajuta!
Primul pas, directioneaza 2%

Prin formularul 230 puteti sa directionati 2% din impozitul anual catre o asociatie nonprofit.

Cum se completeaza?
Formularul cuprinde date de identificare ale contribuabilului respectiv si date despre asociatia nonprofit pe care contribuabilul doreste sa o sustina.
Dumneavoastra trebuie sa completati punctul A: DATE DE IDENTIFICARE ALE CONTRIBUABILULUI înscriind cu majuscule, citet si corect datele prevazute în formular (ADRESA – se înscrie adresa contribuabilului, COD NUMERIC PERSONAL– se inscrie codul numeric personal din cartea de identitate sau din buletin)
Punctul B trebuie completat deja cu datele Clinica de Chirurgie Vasculara iar la SUMA – se completeaza de catre organul fiscal care va calcula si va vira suma admisa conform legii.

Unde se depune?
Formularul se depune la administratia fiscala de care apartine contribuabilul, în doua exemplare, sau la clinica noastra, iar noi o vom depune la Administratia Financiara (pentru cei din Timisoara). Originalul ramane la organul fiscal iar copia la dumneavoastra.

Pana cand se poate depune?
Formularul tip 230 trebuie depus pana la data de 30 mai a fiecarui an.


 
Clinica de Chirurgie Vasculara - Fii alaturi de echipa noastra | Sitemap |
Copyright 2023 - Toate drepturile rezervate
Apasati Esc pentru a inchide