Urgenta?
 
Compartiment Microchirurgie
Bine ati venit in compartimentul de microchirurgie reconstructiva al Clinicii de Chirurgie Vasculara a SCJUT!
Stimati vizitatori,
Stimati pacienti,

Bine ati venit in compartimentul de microchirurgie reconstructiva al Clinicii de Chirurgie Vasculara a SCJUT!

Compartimentul de microchirurgie reconstructiva este singurul centru clinic specializat, in zona de vest a tarii, in tratamentul unor afectiuni cu potential dizabilitant major.

Prin aplicarea tehnicilor microchirurgicale, oferim pacientilor solutia terapeutica definitiva acolo unde tehnicile clasice chirurgicale au fost epuizate.

Centrul nostru ofera in regim "24h din 24" servicii de microchirurgie vasculara si nervoasa, pentru reconstructia membrelor cu defecte severe cauzate prin accidente, diabet sau boala arteriala ocluziva periferica.

Beneficiem de o echipa de medici pluridisciplinara si experimentata (chirurgie vasculara, chirurgie plastica, chirurgie generala, urologie, obstetrica-ginecologie). Astfel, aplicam cu succes tehnicile microchirurgicale si in tratamentul limfedemului membrelor, sterilitatii feminine sau masculine obstructive.

Echipa noastra de medici, detine o experienta indelungata in microchirurgia reconstructiva, acumulata prin studii in strainatate si prin participarea la numeroase stagii de pregatire in centre specializate din Elvetia, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, SUA.

Membrii acesteia sunt semnatarii unor premiere la nivel regional sau national in acest domeniu (ex. primul transfer liber microchirurgical asistat endoscopic; prima reconstructie de membru inferior cu lambou local pe perforante).

Prof. Dr. Mihai Ionac,
Coordonator Compartiment Microchirurgie Vasculara
Medic primar Chirurgie Generala, Chirurgie Plastica si Reconstructiva, Chirurgie Vasculara
 
Clinica de Chirurgie Vasculara - Compartiment Microchirurgie | Sitemap |
Copyright 2022 - Toate drepturile rezervate
Apasati Esc pentru a inchide